Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na vrásky a starnúcu pleť
Dobre vysledky..plet vyhladenejsia
příjemný krém
- skvelý krém na tvár
- krásne jemne pArfumovaný
- výborná konzistencia
Od manželky, len pozitívne ohlasy
Spokojnosť, kolagen šetrne vypína pokožku, zjemňuje vrásky - proste robí to, čo sa od neho očakáva.
Vyborna textúra.
- na starší nebo unavenou pleť to nejlepší
Výborný jemný krém s príjemnou vôňou, používam už dlhšiu dobu, mám citlivú pleť, nevyvoláva žiadnu alergickú reakciu.
- Úžasný produkt
Krém používam dlhšiu dobu, vyhovuje mojej pleti. Okrem
anti ageing efektu pleť rozjasňuje, hydratuje.
Zatiaľ fajn
Dermacol Botocell Intensive Lifting Cream 50 ml
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v Dermacol
krém mi vôbec nevyhovuje je veľmi matný, hustý , bola som sklamaná
Vynikajúci krém na suchú pleť.
Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream SPF30 protistárnoucí liftingový krém s uv filtrem 50 ml
Krém je výborný pre vekovú kategóriu 50+ aj vyššie , dobre sa vstrebáva, krásne naň sadne make -up
- Úžasňé zloženie
- Príjemná vôňa,dobre sa vstrebáva do pokožky
- Perfektne vstrebanie do pokožky, koza zostane plastická, hebka a vyzivena hlavne počas zimy keď mám suchu pleť od zimy
- V kombinácii s esenciou a serom výborne hydratuje plet
Používam ho len krátko, ale prijemne vonia a dobre sa roztiera
- Vyhovujúca konzustencia
- Moju citlivú pleť nedráždi
- Používam krátko, takze nejaké výraznejšie privráskové účinky sa zatiaľ neprejavili
Najviac som sa tešila na tento krém, je veľmi príjemný na pleť, ľahko sa nanáša a ošetrí pleť ihneď po prvom použití, čím zamedzí, aby pokožka neprijímila prebytok niečoho, čo by ju poškodzovalo ale naopak zabraňovala škodlivín a vytvárala si sama živnú pôdu, ktorá je dosiahnutá v extrakte tohto výnimočného krému.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »