Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na vrásky a starnúcu pleť
Krém je super,je po ňom vláčna pleť,jemnucko vôní,a na suchú pokožku odporúčam
Zatiaľ. som použila len dve ampulky a pocit mám veľmi príjemný . aj z aplikácie , aj z účinku.
- Krém ma jemne lepkavú konzistenci, no pri slimacikoch je to normálne. Krém aj napriek svojej lepivej konzistencii sa velmi pekne vypije do pokožky, ktorá je po pár minútach velmi jemná, nelepivá. Po použití makeupu sa nevytvárajú žiadne zmokli. Pleť je velmi pekne zjednotená.
Výživný hydratačný krém pre dámy v elegantnom veku príjemný na používanie, spokojnosť.
- Gelova konzistencia ma prrkvapila. Chvilocku lepiva, ale po par minutach sa pekne vstrebe. Pouzivam len par dni ale plet je pekne vypnuta.
Ocenila by som spachtlicku na naberanie.
Objednávam opakovane,spĺňa moje očakávania,som veľmi spokojná.Určite budem objednávať aj naďalej.
Spokojnosť
- Vôňa, konzistencia
Jeden z najlepších krémov čo som malá. Dávam si ho na noc,ráno mám peknú tvar
Veď nie su tie krémy zle,ale nespĺňajú to,čo sľubujete. Žiadny vraskozrut neexistuje. Inak prírodne a to mam rada
- dobre sa rozotiera aj vstrebava. nrzanechava film a plet je hydtatovana cely den
- ziadne
Krém používam dlhé roky, nakoľko mám citlivú pleť, na ktorú je vynikajúci.
Veľmi príjemný krémik s jemnou vôňou, nelepí, pekne sa vpije do pokožky a nezanechá ju mastnú. Skvelý krémik za skvelú cenu.
- praktické balenie
Vichy Liftactiv Collagen Specialist nočný krém proti vráskam 50 ml
Pridané: 12. mája 2024
(naposledy upravené 12. mája 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
vyhovuje mi
- Veľmi príjemná textúra krému, jemná vôňa, účinok posúdiť neviem, ale cítim sa s ním dobre
Ľahko sa vstrebáva. Príjemné vonia.
Top
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »